Ga naar hoofdinhoud

10-10 Merosch Open Office

‘Brain mee’ over het toekomstige duurzame kantoor Merosch. Merosch heeft voor haar eigen huisvesting recentelijk een karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven aangekocht. Voordat zij daar hun kantoor vestigen, willen zij het gebouw aanpassen tot een huisvesting die inspireert, energie geeft en een ‘living lab’ is van toekomstige duurzame technieken en methoden. Op de Dag van de Duurzaamheid is er een Merosch Open Office in deze gymzaal om mee te denken over hun duurzame kantoorgebouw.

10-10 Dag van de Duurzaamheid

Op maandag 10-10 a.s. is het de Dag van de Duurzaamheid, extra mooi dus om op deze dag iedereen te verzamelen en duurzaamheid centraal te stellen. Merosch nodigt onder andere relaties, vakgenoten, leveranciers en architecten uit voor een nadere kennismaking, maar ook om te horen wat zij vinden dat niet mag ontbreken in hun duurzame kantoor.

Oftewel: ‘Brain mee’ over wat minimaal van Merosch wordt verwacht dat zij als ambities, uitgangspunten, technieken, enzovoorts hanteren voor hun plannen. In ieder geval komen de termen: gezond, circulair, volledig gelijkstroom, energieleverend, BREEAM (minimaal Excellent), GPR (minimaal een 9), en WELL (minimaal Gold) aan bod.

Voor een borrel, snacks en verschillende vellen papier voor ideeën en aanbevelingen, wordt gezorgd. Tussendoor wordt symbolisch de bouwaanvraag, met de uit te voeren aanpassingen, aan de wethouder Duurzaamheid Cees Oskam van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk overhandigd.

Aanmelden

Tot slot zijn ze bij Merosch, zoals wellicht bekend, fanatieke tafeltennissers en dagen zij geïnteresseerden uit voor een kleine competitie. Op verzoek kan er nog worden geapenkooid ;-). Kunt u Merosch helpen met uw ideeën? Meld u nu aan via de website www.merosch.nl. Zij zien u graag op 10-10: de Dag van de Duurzaamheid van 16.00 tot circa 18.00, Laan van Turkenburg 4 in Bodegraven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *