Ga naar hoofdinhoud

BIM praktijkdag

BIM Praktijkdag

Op donderdag 21 april organiseert Jaarbeurs in samenwerking met BIM Media voor de derde keer de BIM praktijkdag. Tijdens dit congres wordt praktijkervaring gedeeld over de toepassing van het Bouw Informatie Model (BIM) in de hele keten van ontwerp, bouw en beheer. Praktijkcases uit alle disciplines vormen de rode draad en worden afgewisseld met korte presentaties over actuele onderwerpen in het BIM-landschap.

Praktijkvoorbeelden

De praktijk is de beste leerschool. Daarom vormen praktijkvoorbeelden, gepresenteerd door ervaringsdeskundigen, het hart van het programma. De voorbeelden komen uit de hele keten en uit alle disciplines. Zo spreekt Maarten Vreeman over de ontwikkelingen in digital design & digital manufacturing, gaat Cyrille Pennavaire van VolkerWessels BVGO in op de vraag hoe je duizenden werknemers, verdeeld over meer dan honderd diverse bedrijven, voorbereidt op een nieuwe manier van werken en spreekt Bram Mommers van Arcadis over BIM en samenwerken in internationaal perspectief.

Voor BIM-pioniers

Andere cases worden ingevuld door onder andere architectenbureau Archivolt, ingenieursbureau Christiaens en Wijers en installatiebureau Kuijpers. ‘De vraag waarom we aan de slag moeten met BIM is niet meer aan de orde. Het gaat er nu om hoe je verder komt en aan wie je je kunt spiegelen. Daarin bieden wij hardwerkende BIM-pioniers graag een helpende hand’, aldus Martijn Carlier, Brand manager bij Jaarbeurs.

In aanvulling op het dagvullende programma is er een informatiemarkt met de laatste producten en diensten op het gebied van BIM.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *