Ga naar hoofdinhoud

Building Holland 2017

Building Holland 2017

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 april wordt Building Holland 2017 gehouden in de RAI in Amsterdam. (Re)Building the Future, bouwt u al mee? Het driedaagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector staat ook in 2017 in het teken van innovatie en vernieuwing.

Duurzaam Gebouwd

Ruim 12.000 bezoekers en 150 partners komen samen en ontmoeten elkaar om kennis te delen, te netwerken en zaken te doen. Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet dankzij haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om ketensamenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen door middel van drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen en netwerken om te komen tot innovatieve business opportunities. Zo komt ketensamenwerking tot stand en kunnen partijen door samen te werken, baanbrekende innovaties verwezenlijken.

De beurs is op dinsdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Ga voor het programma en meer informatie naar www.buildingholland.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *