Ga naar hoofdinhoud

Congres Ketenstandaard 2018: de roadmap voor digitalisering

Congres ketenstandaard 2018

Stichting Ketenstandaard Bouw en Installatie organiseert op 7 juni het congres: de Roadmap voor Digitalisering. Tijdens dit congres krijgen de bezoekers een compleet overzicht van actuele digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen. De unieke formule met 12 kennissessies waarin actuele ontwikkelingen worden toegelicht, 24 breakout sessies met klantcases, drie talkshows met Roelof Hemmen en een informatiemarkt met 30 participanten zorgt ervoor dat de hele bouwketen, van woningcorporaties, bouw-, installatie- en onderhoudsbedrijven tot groothandels en fabrikanten, aan haar trekken komt.

Roelof Hemmen, bekend van het programma Hemmen op BNR Nieuwsradio, ontvangt tijdens de lunch invloedrijke gasten als Doekle Terpstra (voorzitter UNETO-VNI), Henk Homberg (vicevoorzitter Bouwend Nederland) en Cassandra Vugts (CEO SPARK Campus). In de ochtend maakt Hemmen met zijn gasten een deep dive in de bouw- en onderhoudssector en in de middag wordt de Roadmap voor Digitalisering in de installatietechniek uitgediept. Tussen de middag ontmoeten de sectoren elkaar.

Op de informatiemarkt staan drie domes, waarin bedrijven hun praktische ervaringen delen met concrete innovatieve, digitale toepassingen. Deze sessies worden u aangeboden door 30 toonaangevende leveranciers van softwaretoepassingen en diensten voor woningcorporaties, bouw-, onderhouds- en installatiesector.

Daarnaast is er de mogelijkheid om interessante en leerzame kennissessies bij te wonen. Er worden diverse innovatieve ontwikkelingen gepresenteerd, zoals 3D-printen, Internet of Things en digitalisering in de onderhoudssector. U kunt zich inschrijven voor de sessies via de website van Ketenstandaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *