Ga naar hoofdinhoud

Cursus Facade

Cursus facade

Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies verzorgt voor de tweede maal dit jaar de nieuwe opleiding ‘Facade-cursus’ oftewel een cursus betreffende voorgehangen geventileerde gevels. Dit geveltype wordt steeds meer op grote schaal toegepast in Nederland met uiteenlopende afwerkingen op diverse ondergronden. Het geveltype is geschikt voor nieuwbouw maar wordt ook op grote schaal toegepast bij renovatieprojecten. Het geeft architecten veel speelruimte in het ontwerpen van de gebouwschil en kan bouwfysisch aanmerkelijke voordelen opleveren. Met de vele gevelafwerkingen en draagsystemen kunnen zeer uiteenlopende gevels worden samengesteld.

In negen lessen, inclusief eindtoets, worden alle relevante aspecten van dit type gevel behandeld door specialisten. Onderwerpen zijn onder andere de constructieve werking van de facade en zijn interactie met de achterliggende constructie, brandveiligheid, maatvoering/indeling en esthetica, vochthuishouding, duurzaamheid en detailleringen.

De cursus wordt wekelijks gegeven in Utrecht van 26 september tot 7 november 2018.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen met Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies B.V. 030-3032650. Hier vindt u detail informatie over de cursus Facade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *