Ga naar hoofdinhoud

Dag van de Constructeur

dag van de constructeur
Datum
donderdag 1 juni 2023
Start om
10:00
Eindigt om
18:15
Locatie
Buitenplaats Kameryck, Kamerik

Op 1 juni vind de Dag van de Constructeur plaats. Het thema van de dag is ‘Samenwerken aan veilige én duurzame constructies’. In drie keynotes en een groot scala aan presentaties tijdens twee breakout sessies wordt dit thema van alle kanten belicht. Terug van weggeweest in het programma zijn de hernieuwde samenwerking met het Constructeursregister en de bekendmaking van de Constructeur van het Jaar.

Keynotes

Dirk Rinze Visser (Buro Happold) gaat in zijn keynote in op internationale samenwerking. Dorien Staal (Voorbij Beton) verzorgt de tweede keynote met als onderwerp nieuwe betonsoorten en samenwerking in de betonindustrie. In de derde keynote geeft Rijksbouwmeester Franceso Veenstra zijn visie op de bouw- en inrichtingsopgave van Nederland en wat deze de komende jaren betekent op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Constructeur van het Jaar en Constructeursregister

Tijdens de dag wordt ook de Constructeur van het Jaar bekend gemaakt. Een eervolle erkenning voor constructeurs die zich buitengewoon inzetten voor het constructeursvak. Verder worden de geaccrediteerde registerconstructeurs, -ontwerpers en -toetsers feestelijk bekendgemaakt.

Masterclass samen met YouCon en HTI

Speciaal voor leden van YouCon en studenten van het HTI wordt de Dag van de Constructeur in de ochtend voorafgegaan door een masterclass door Walter Spangenberg, winnaar van de Oeuvreprijs Constructeur van het Jaar die hij in 2022 ontving.

Aanmelden

De Dag van de Constructeur is hét evenement van het jaar voor de constructeur. De dag vindt plaats op 1 juni in Kamerik en wordt georganiseerd door VNconstructeurs en KPE Groep. Voor het volledige programma, aanmelden en alle praktische informatie, ga naar dedagvandeconstructeur.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.