Ga naar hoofdinhoud

DeltaPi Summit 2016

15 november is het zover: dan vindt de DeltaPi Summit 2016 plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een dag waar DeltaPi aannemers, architecten en fabrikanten elkaar ontmoeten en waar alles draait om het thema: ‘We are BIM LIVE’. Recente marktontwikkelingen en toekomstverwachtingen zullen hier centraal staan. Wat draagt bij aan het succes van een BIM-project? Wat is daarbij nodig? Wat is de rol van een kozijnfabrikant binnen een BIM-project?

Eerlijke praktijkverhalen komen aan bod van o.a. Era Contour TBI en de samenwerking met Solestus Nederland om antwoorden te krijgen op deze vragen. Om 10.00 uur start het algemene plenaire programma, wat gehost wordt door Stabiplan. Hier zijn ook Stabiplan relaties bij aanwezig. Tijdens dit plenaire programma wordt de hele BIM workflow besproken, waarin de rol van installateur, adviseur en fabrikant aan bod komt. Ook tijdens dit ochtendprogramma staan praktijkverhalen centraal. Na de lunch start het programma van DeltaPi.

Programma:
09.00 uur: Inloop
10.00 uur: Algemeen plenair programma (gehost door Stabiplan)
12.00 uur: Lunch
13.30 uur: Plenair programma DeltaPi
14.30 uur: Subsessies
16.30 uur: Borrel

Tijdens de vier subsessies komen verschillende actuele onderwerpen aan bod. Zo worden de verschillende rollen (van architect, ingenieur, aannemer, kozijnfabrikant) in het BIM-proces behandeld. Dit gebeurt aan de hand van spraakmakende BIM-projecten en live demo’s van de software.

Sprekers:
KOW – Concepts Design Development
Wiegerinck Architecten
INBO
ERA Contour |TBI
Solestus Nederland
BIMlink

U kunt zich hier gratis aanmelden voor de DeltaPi Summit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *