Ga naar hoofdinhoud

Dutch Green Building Week

De zesde editie van de Dutch Green Building Week (DGBW) vindt plaats van 26 tot en met 30 september en heeft als thema ‘impact’. Bij alle evenementen en activiteiten tijdens de week wordt ingegaan op wat de werkelijke toegevoegde waarde is van duurzaamheid. Annemarie van Doorn, directeur van de Dutch Green Building Council (DGBC): ‘Het thema past bij de ontwikkeling die we met het verduurzamen van de gebouwde omgeving doormaken. We moeten als branche laten zien wat we waard zijn.’

De Dutch Green Building Council is host van het DGBW-congres, een kinderprogramma en het gala in en rond de Jaarbeurs in Utrecht. Sponsoren en andere deelnemers aan de week organiseren eveneens activiteiten. Dit kunnen bijvoorbeeld workshops, bijeenkomsten, seminars of rondleidingen zijn.

World Green Building Week

De Dutch Green Building Week vindt plaats op hetzelfde moment als de World Green Building Week. Gezamenlijk worden de krachten gebundeld en staan de uitdagingen om de mondiale klimaatverandering aan te pakken centraal.

Op www.dgbw.nl is meer informatie te vinden over het programma van DGBW en de mogelijkheden om deel te nemen, een activiteit te organiseren of sponsor te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *