Ga naar hoofdinhoud

[email protected]

De overheid stimuleert dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Dit betekent bestaande warmtenetten optimaliseren en investeringen in nieuwe netten aanmoedigen. Hierdoor is de regelgeving voor warmtelevering hervormd en de markt geopend. Spelers treden toe of innoveren. Op 8 juni helpt het evenement ‘[email protected]’ hen vooruit door workshops te geven over innovatief en duurzaam warmtebeheer. Voor ieder vraagstuk, van warmtenet tot klant, wordt een oplossing aangereikt door experts. Deelname is gratis.

Voor wie?
Er zijn veel start-ups, partnerschappen en initiatieven die duurzame en slimme warmtenetten ontwikkelen. Ook gevestigde spelers investeren in nieuwe netten of innoveren in deze markt die in één klap opgeleefd is. Zij vragen zich af; hoe kan ik een innovatieve business case ontwikkelen waarbij duurzaam warmtebeheer rendeert? En, hoe beheer je warmte op een slimme manier in de praktijk, van warmtenet tot klant?

Evenement
[email protected]’ richt zich op duurzaam warmtebeheer in de gehele keten. Er zijn nationale en internationale experts die workshops geven over relevante praktijkvraagstukken en innovatieve oplossingen aandragen. De workshops gaan in op de ontwikkeling, beheer en onderhoud van een warmtenet, alsook de ondersteunde processen. Denk aan meten van warmteverbruik, klantbeheer, facturatie, (big) databeveiliging en datakwaliteit. De workshops richten zich op efficiënte en gebruiksvriendelijke online (cloud) toepassingen. Ook zijn er standjes waar er rustig gepraat kan worden met de experts. En als klap op de vuurpijl: het Twente Solar Team komt spreken.

Voor het programma en meer info: www.eesholland.nl/evenement
Om je direct aan te melden: www.warmte.eventbrite.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *