Ga naar hoofdinhoud

Houtdag 2023

houtdag
Datum
dinsdag 14 november 2023
Start om
12:30
Eindigt om
18:00
Locatie
Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam
Meer informatie
www.hethoutblad.nl

Thema Houtdag 2023:

Houtbouw, waar moet dat heen?

De houtbouw is volop in ontwikkeling. Wat is de meest efficiënte en materiaal-economische methode? Wat zijn de nieuwste materialen en combinaties van materialen? Hoe kunnen architecten, ontwerpers en constructeurs de beste én duurzaamste keuzes maken tussen materialen en verbindingsmethodes? Hoe is houtbouw het best met andere biobased materialen te combineren?  Op deze Houtdag laten de sprekers hun licht over deze vragen schijnen, waarbij we meer dan ooit te rade gaan bij de wetenschap.

Programma

De middag zal bestaan uit een verzameling lezingen en kortere pitches, alles plenair. Keynote speakers wisselen af met presentaties van innovaties en onderzoek. Tussen de lezingen door zijn er video’s te zien van de genomineerde projecten voor de Nationale Houtbouwprijs 2023 en vinden de uitreikingen plaats. De voertaal is Nederlands, de buitenlandse sprekers zullen Engels spreken. Naast het inhoudelijke gedeelte is er volop ruimte en tijd om te netwerken en kennis te maken met de sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Bekijk hier het complete programma van de Houtdag 2023 >>

Sprekers

De eerste sprekers voor de Houtdag 2023 zijn bekend. Welke keynote spreker en pitches kun je op deze editie van de Houtdag verwachten?

Bekijk hier het overzicht van de sprekers >>

Je kunt je hieronder aanmelden. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten. Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Heb je een vraag over je aanmelding? Stuur dan een mail naar Marketingbouw@Eisma.nl

Constructeurspunten

Ben je constructeur en bezoek je de Houtdag? Dan krijg je 2 punten voor in het constructeursregister toegekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.