Ga naar hoofdinhoud

Houtwereld Praktijkdag 2017

Houtwereld praktijkdag 2017

De Houtwereld Praktijkdag is een uniek kennis- en netwerkevenement voor en door de houtbranche. Het evenement biedt een inhoudelijk interessant congresprogramma in combinatie met een rondleiding door het gastbedrijf én in combinatie met persoonlijk contact. Het gastbedrijf dit jaar is Accoya-fabrikant Accsys Technologies in Arnhem.

Gasten kunnen op 10 november 2017 rekenen op een geheel verzorgde middag rondom het thema ‘Waar gaan we heen met Hout?’. Op het programma staan interessante sprekers, dertig stands boordevol nieuws, een rondleiding door de nieuwbouw van Accsys, een kennisquiz, meerdere netwerkmomenten, de verkiezing van de ‘Slimste Toekomstgerichte Houtoplossing 2017’ en natuurlijk een lunch en een borrel.

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

Voor meer informatie, zie: www.houtwereldpraktijkdag.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *