Ga naar hoofdinhoud

Houtwereld Praktijkdag 2018

De zevende editie van de Houtwereld Praktijkdag vindt plaats op donderdag 8 november 2018 bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Het evenement biedt een inhoudelijk interessant congresprogramma in combinatie met meerdere seminars en live demo’s door het gastbedrijf én in combinatie met persoonlijk contact.

Thema

De Houtwereld Praktijkdag biedt u een geheel verzorgde middag rondom het thema ‘Hout OverMorgen’. Topspreker en dagvoorzitter Ruud Veltenaar zal met zijn titel ‘Shift Happens’ de dag aftrappen en de zaal op het puntje van de stoel laten zitten!

Programma

Verder staan onder meer het volgende op het programma: live demonstraties, korte power-presentaties, dertig stand boordevol nieuws, netwerkmomenten, live entertainment en natuurlijk een lunch en een uitgebreide gezellige Houtborrel.

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Bezoekers zijn circa 450 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

Voor meer informatie en inschrijven, zie website: http://www.houtwereldpraktijkdag.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *