Ga naar hoofdinhoud

Kennisdag Facilitair management & Gebouwbeheer

-Vastgoed beheren, doen we er even bij?!?
Doet u, als gebouwbeheerder, het beheer van het vastgoed er ook even bij, naast uw dagelijkse werkzaamheden? Jammer, dan laat u de mogelijkheid tot kosteneffectiviteit liggen, zodat u niet alleen duurder uit bent met uw gebouwbeheer, maar mogelijk zelfs met de verkeerde leveranciers blijft doorgaan.

-Uw gebouw voldoet niet aan Bouwbesluit
Uit onderzoek is gebleken, dat een groot gedeelte van de bestaande gebouwen niet voldoet aan het Bouwbesluit. Hoe hiermee om te gaan en de bijkomende risico’s te inventariseren?

-Minder kosten met planmatig onderhoud
Hoe u een effectief en efficiënt plan van aanpak kunt opzetten voor het onderhoud aan gebouwen en voorzieningen, waaronder de organisatie ervan en de begroting voor hun instandhouding. Waarbij aan de hand van een conditiemeting meteen concrete ideeën worden aangereikt, zodat op praktische wijze duidelijk wordt op welke kosten u voortaan invloed kunt uitoefenen.

-Hoe presteren uw prestatiecontracten?
Alleen met een totaalbeeld van de onderhoudsconditie, de energieprestatie, het energie- en waterverbruik en de beïnvloedbare exploitatiekosten van een gebouw kan gemeten worden of de afgesproken prestaties in een contract ook daadwerkelijk zijn gerealiseerd. Van belang daarbij is om in het overzicht de ervaringen van de gebruikers van het gebouw terug te zien.

-Geluidshinder meer dan alleen herrie

-Het eerste, beste elektronische sluitsysteem?

-Groene energie, maar dan met visie

-Meer waarde halen uit FMIS

-Beveilig uw informatie over veiligheid

-Hebben post, repro en archief nog toekomst?

-Bestaat facilitair bedrijf over 5 jaar nog?

-Verhuizen kan iedereen. Het managen niet

3 van deze 12 cursussen volgen voor een totaalprijs van slechts € 369,-? Dat kan op 21 april 2015 op de Kennisdag Facilitair management & Gebouwbeheer in de ReeHorst in Ede.

Inschrijven kan op www.kennisdagenfacilitair.nl. Eerst meer weten? Ga dan ook naar de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *