Ga naar hoofdinhoud

LED Expo Benelux | 27-28 januari 2016

 

Een technologische revolutie verdient een eigen podium en LED Expo Benelux is dit podium. Deze vakbeurs 2.0, een innovatieve hybride van tentoonstelling, kennis-event en networking platform, ontwikkelt zich net zo snel als de verlichtingsmarkt. LED Expo had 100% groei in expositieruimte in het tweede jaar en nu met de derde editie groeit de beurs weer 50%. Op 27 en 28 januari kan iedereen zich in de Brabanthallen op de hoogte stellen van de laatste stand van zaken op LED gebied. LED Expo is dé plek waar architecten, lichtadviseurs, installateurs, gebouweigenaren/beheerders, terreineigenaren/beheerders, ambtenaren en bestuurders zich uitgebreid én efficiënt kunnen oriënteren.

‘Lighting is exciting’

Met verlichting kun je functionaliteit en gezondheidsaspecten verbeteren, de milieulasten omlaag brengen, de energiekosten verlagen, de veiligheid vergroten en de sfeer verhogen. En vaak willen afnemers dit allemaal tegelijkertijd! Dat was tot voor kort volstrekt onmogelijk maar k maar de LED revolutie is verantwoordelijk voor een revolutionaire paradigmaverschuiving. Veiliger én sfeervoller, functioneler én beter voor het milieu, gezonder én zuiniger; LED verlichting maakt het voor de eerste keer in de geschiedenis mogelijk. LED Expo Benelux toont deze ontwikkelingen en presenteert innovatieve oplossingen voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met de verlichting in en om het gebouw en terrein.

Door een bezoek aan LED Expo bent u in één dag volledig op de hoogte van de laatste LED ontwikkelingen. LED Expo wordt gehouden op 27 en 28 januari 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch. Op www.ledexpo.nl vindt u alle informatie over de tickets, exposanten, het workshopprogramma, de route, parkeren en de openingstijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *