Ga naar hoofdinhoud

Nationale AsbestFeitenCongress

Nationale AsbestFeitenCongress

2017 is een bijzonder jaar met ingrijpende wijzigingen voor alle partijen die werken aan een asbestveilig Nederland. Het is óók het jaar waarin SGS Search in zijn kennisdelende rol voor de 10e keer het Nationale AsbestFeitenCongres organiseert. Twee goede redenen voor een speciale editie in de vorm van een gevarieerde ‘talkshow’: onder leiding van Roelof Hemmen (voormalig anchorman bij RTL Nieuws, nu journalist bij BNR) en Udo Waltman gaan diverse tafelgasten met elkaar in debat over actuele asbestvraagstukken:

  • Wat zijn de grootste knelpunten na invoer van de nieuwe certificatieschema’s en normen?
  • Is grootschalige sanering van asbestdaken een economisch blok aan het been of biedt het juist kansen om onze leefomgeving te verbeteren?
  • Zijn de kosten en bestuurlijke maatregelen rondom het asbestdossier nog wel in verhouding tot het werkelijke maatschappelijke risico?

Met ruim 550 inschrijvingen is dit het grootste asbestcongres van Nederland. Tijdens deze special edition gaan diverse toonaangevende tafelgasten in debat over bovengenoemde kwesties. Onder hen zijn Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland), Daan Prevoo (Statenlid provincie Limburg), Kees van Dongen (voorzitter Ascert) en Jeroen Pepers (directeur Aedes).

Voor meer informatie, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *