Ga naar hoofdinhoud

Nationale Renovatie Dag

Minister Stef Blok

De nieuwe vastgoedwereld komt op De Nationale Renovatie Dag samen om de kansen in de markt te bespreken en nieuwe contacten te leggen. Dat het onderwerp actueel is, onderstreept Minister Blok die persoonlijk aanwezig zal zijn op 29 maart. Het NRP (Nationaal Renovatie Platform) is uw gastheer en zal haar kennis en expertise met de markt de delen.

Gebiedsgerichte aanpak

De markt en politiek weet het. Bij transformatie en renovatie ligt de toekomst. Er ligt een enorme opgave voor de bouw en vastgoedsector. Denk dan aan: ‘Hoe gaan we beschikbare ruimte beter benutten?’ of ‘Wonen op nieuwe plekken in bestaande gebouwen’. Maar ook: ‘Van gebouw naar gebiedsgerichte aanpak, hoe gaat dat in z’n werk?’ of ‘Financieren van monumentaal vastgoed. En om niet te vergeten: ‘Succesvol laveren tussen wetten en regels.’ Kortom genoeg te bespreken deze dag.

Topsprekers

In de ochtend kunt u zich inschrijven voor de expertmeetings of de 4 kwalitatieve themasessies met elk een specifiek onderwerp. In de middag is er een hoofdprogramma met diverse topsprekers als Minister Stef Blok, Frank Bijdendijk, NRP, Roel van de Bilt, FGH Bank, Wethouder René de Heer, Zwolle, Laurens Ivens, Amsterdam, gedeputeerde Bart Krol, provincie Utrecht en Yves de Boer, voorzitter Jaar van de Ruimte en oud-gedeputeerde.

Klik hier voor het programma en aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *