Ga naar hoofdinhoud

Symposium Gevels & Brandveiligheid: meer dan een buitenkant

Symposium Gevels & Brandveiligheid: meer dan een buitenkant

Op donderdag 28 september aanstaande houdt DGMR het symposium Gevels & brandveiligheid: meer dan een buitenkant bij Cinemec in Ede.

DGMR merkt door de vragen die haar brandveiligheids- en gevelexperts krijgen, dat er onduidelijkheid is over wat een brandveilige gevel is. Waarop moet je letten? Wat zegt de regelgeving over brandover- en doorslag, gedrag van (combinaties van) materialen en geveldetaillering? En wat betekent dat in de praktijk?

Specialisten van DGMR en van de brandweer delen actuele kennis over brandveiligheid en gevels in korte presentaties. Niet alleen met theorie, maar ook vanuit praktijkvoorbeelden. Om lessen te trekken uit de brand in de Glenfell Tower in Londen en de situatie in Nederland in beeld te brengen.

Het symposium biedt ontwerpers, bouwers en toezichthouders de kans om in een middag bijgepraat te worden over de stand van zaken in Nederland. Het programma start om 13.00 uur en kent vijf korte presentaties gevolgd door een forumdiscussie. De bijeenkomst sluit om 17.00 uur af met een borrel.

Via het online inschrijfformulier kunnen deelnemers zich aanmelden voor het symposium Gevels & brandveiligheid: meer dan een buitenkant. De kosten voor deelname bedragen €60,- p.p.

Voor meer informatie, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *