Ga naar hoofdinhoud

Training Online Marketing in de Bouw

Eisma Bouwmedia, uitgever van vakinformatie voor de bouw, organiseert op 12 maart 2015 bij Mastermate te Apeldoorn voor de tweede keer een training gericht op online marketing in de bouwsector. De training heeft dezelfde inhoud als de vorige training ‘Social Media in de Bouw’. Ook dit keer werkt Eisma Bouwmedia samen met online communicatieprofessionals Inge Sijpkens en Sascha Murk. Tijdens de training bespreken zij de impact van social media binnen de bouwsector en geven zij een volledige workshop LinkedIn.

Met deze tweede online marketing training op donderdag 12 maart 2015 biedt Eisma de bouwsector informatie over online marketing, zoals de impact van deze media en het inzetten van social media kanalen. Daarnaast krijgen de deelnemers een workshop LinkedIn, waarin zij live achter de computer hun profiel optimaliseren en leren hoe zij LinkedIn succesvol in kunnen zetten voor hun bedrijf.  Iedere deelnemer ontvangt na de training gratis het boek van Sijpkens en Murk ‘Online marketing in de bouw’, een compleet stappenplan voor de succesvolle inzet van je website en social media. Inclusief tientallen inspirerende voorbeelden uit de branche.

De training vindt plaats in Apeldoorn (Mastermate) en kost € 295,- per persoon, inclusief eten en drinken (excl. BTW). Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Inschrijven kan via de website www.trainingen.eismabouwmedia.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *