Ga naar hoofdinhoud

Trainingen Synchro 4D plannen, BIM, AR

Synchro 4D Trainingen
Breng alle opgedane inspiraties van de conferentie www.virtueelbouwen.nu van woensdag 14 maart direct in de praktijk met de Synchro trainingen op donderdag 15 maart en vrijdag 16 maart; dan kun je na die week direct in de praktijk aan de slag met virtueel bouwen!

De volgende 2 daagse trainingen zijn ingepland:
– Synchro 4D basis training (plannen m.b.t. 3D modellen)
– Synchro 4D gevorderde training (oa online 4D modellen delen en scripting)
– Synchro 4D augmented reality en mobile apps. (Hololens, iPad, Synchro SWP server)

De trainingen worden Engelstalig gegeven door Synchro Ltd. met Nederlandstalige begeleiding door Synchro4D.nl; de basis training is volledig Nederlandstalig beschikbaar.

Bij het afnemen van een training wordt standaard een volledige 60 daagse Synchro PRO licentie geleverd én je ontvangt een Synchro TimeMachineController.

Met de basis en gevorderden training zul je in staat zijn om projecten in 4D te plannen en de uitvoering te coördineren. Met de gevorderde training zul je instaat zijn om complexe projecten te plannen en (semi)automatisch te actualiseren of te plannen. De augmented reality en mobile apps training leert je hoe de 4D modellen realtime op locatie gebruikt kunnen worden om de voortgang en kwaliteit van projecten te registreren.

Na succesvolle afronding van de trainingen worden certificaten uitgeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *