Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs Gebouwbeheer

Of het nu gaat om energiebesparing, onderhoud, klimaatapparatuur, sanitair, brandwerende doorvoeringen, warmtepompen, hang- en sluitwerk, vloeren of isolatiemateriaal. Voor de meest uiteenlopende producten en diensten kunt u terecht op vakbeurs Gebouwbeheer, die wordt samengevoegd met vakbeurs Facilitair tot Facilitair & Gebouwbeheer. Op 13, 14 en 15 januari 2016 kunt u voor dit vakevenement terecht in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Een goed beeld krijgen van het uitgebreide en gevarieerde aanbod op deze vakbeurs? Kijk dan nu alvast op www.vakbeursfacilitair.nl. In het najaar kunt u op deze website ook terecht voor de voorlopige standhouderslijst van editie 2016.

Besparing door noviteiten
Het beursthema van editie 2016 is besparing door noviteiten. Besparing en noviteiten zijn twee onderwerpen die in elkaars verlengde liggen. Noviteiten kunnen immers besparingen opleveren en gewenste besparingen kunnen op hun beurt innovatie stimuleren. Hierbij kan gedacht worden aan energiezuinige varianten van producten, de automatisering van processen, het hergebruik van grondstoffen, producten die het watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving waardoor het aantal ziekmeldingen daalt… Op Facilitair & Gebouwbeheer treft u die noviteiten aan waarmee u besparingen kunt realiseren.

FGNoviteitenprijs 2016
Noviteiten worden nog eens extra onder de aandacht gebracht, doordat op de beursvloer een tentoonstelling zal zijn van noviteiten die meedingen naar de FGNoviteitenprijs 2016. De winnaar van deze prijs zal ook op de beurs bekendgemaakt worden.

Naast uiteenlopende producten en diensten en noviteiten kunt u onder meer ook voor themapresentaties en netwerkbijeenkomsten op het vakevenement terecht.

De vakbeurs is woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Na registratie is de toegang gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *