Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs PREFAB

prefab
Datum
dinsdag 10 oktober 2023 t/m donderdag 12 oktober 2023
Locatie
Brabanthallen, Den Bosch
Meer informatie
www.prefabbeurs.nl

Vakbeurs PREFAB richt zich tot professionals met interesse in off-site bouwen en renoverenLeveranciers en koplopers in uitvoering binnen de B&U tonen er op de beursvloer hun – direct toepasbare – oplossingen, terwijl de experts in de theaters de bezoekers bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Volop innovatie in bouw en renovatie

In de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd. Dat moet ook wel, gezien het grote tekort aan arbeidskrachten en de opgave die voortvloeit uit de gemaakte bouw- en klimaatafspraken. Ook op het kostbare vlak van bouwfouten is nog een wereld te winnen.

Industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en pre-fabricage (samen: prefab) zijn ontwikkelingen die daarbij heel goed kunnen helpen. Zij maken sneller, efficiënter en minder foutgevoelig bouwen en renoveren mogelijk.

Een ‘eigen’ platform voor prefab

Met de beurs PREFAB voorziet organisator 54events (bekend van onder meer de vakbeurzen Renovatie en Monument en Vakbeurs Energie) in de behoefte aan een ‘eigen’ platform voor prefab. De derde editie vindt plaats van 10 tot en met 12 oktober 2023 in Den Bosch.

PREFAB onderscheidt drie segmenten, die zich allen duidelijk laten terugvinden in zowel het kennisprogramma als op de beursvloer: Ontwerp & Engineering, Componenten & Modules en Logistiek & Assemblage.

De beurs onderscheidt zich door de integratie van bouw en installatie. Naast specifieke producten en ontwerp- en logistieke tools toont PREFAB volledig geïntegreerde toepassingen als:

  • Geïntegreerde vloer- en gevelelementen
  • (Duurzame) dakconstructies
  • Geïntegreerde installatie- en energiemodules
  • Badkamers
  • Verbindingstechnieken
  • Geïndustrialiseerde componenten (waaronder schoorstenen en balkons

Gratis toegang, ook tot het kennisprogramma

PREFAB is gratis voor bezoekers die zich tijdig online voorregistreren. Voorregistratie verloopt via deze website en opent medio augustus 2023.

PREFAB wordt ondersteund door een stevig inhoudelijk kennisprogramma: in samenwerking met de koplopers uit de B&U worden tientallen seminars, symposia en workshops georganiseerd, over alle hot topics uit de sector.

PREFAB vindt gelijktijdig plaats met Vakbeurs Energie, platform voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing. Met een toegangsbewijs voor PREFAB kan men kosteloos ook Vakbeurs Energie bezoeken – en andersom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.