Ga naar hoofdinhoud

Week van de oppervlaktetechnologie 2018

week van de oppervlaktetechonologie, brabanthallen

Het is zo gewoon dat we het ons nauwelijks realiseren, maar vrijwel alles dat we gebruiken en om ons heen zien, heeft wel een oppervlaktebehandeling ondergaan. De carrosserie en het chassis van uw auto, het frame van uw fiets, de kranen in uw badkamer, maar ook de gevelbeplating en kozijnen van gebouwen, hekken en brugleuningen, glas in kassen en zonnepanelen, (delen van) machines en procesinstallaties en nog veel meer.

Dagelijks verbeteringen

Nederland heeft een sterke economie, mede vanwege de sterke maakindustrie. Voor een sterke maakindustrie is een innovatieve, “state of the art” oppervlaktebehandelende branche voorwaardelijk. Mede onder druk van veranderende wet- en regelgeving, maar vooral vanuit de behoefte om op wereldniveau voorop te blijven lopen, worden dagelijks verbeteringen doorgevoerd op bestaande systemen en veel nieuwe technologieën en werkwijzen ontwikkeld.

Week van de Oppervlaktetechnologie

Om zoveel mogelijk beschikbare informatie over innovaties, voortgang van werkgroepen en onderzoeksprojecten en ontwikkelingen in wet- en regelgeving en normen aan belanghebbenden over te kunnen brengen, wordt elke 2 jaar de Week van de Oppervlaktetechnologie georganiseerd. Een belangrijke onderdelen daarvan zijn de SURFACE Campus en de ION CONGRES Campus van 13 tot en met 15 november 2018 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

SURFACE Campus

De SURFACE Campus is een beursvloer van 9.000 m2 groot met diverse themapleinen en netwerkmomenten. Aan de rand van de beursvloer is de ION CONGRES Campus gevestigd met meerdere congreslijnen, workshops en masterclasses. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door participatie van meer dan 30 brancheverenigingen, 20 kennisinstituten, 200 innovatieve bedrijven en diverse ministeries en rijksdiensten. Een must voor iedereen die iets met oppervlaktetechnologie heeft of doet.

Voor wie?

De Week van de Oppervlaktetechnologie richt zich in het bijzonder op iedereen die actief is in de oppervlaktetechnologie, engineers die voor de creërende industrie ontwikkelen, onderhoudsmedewerkers die de duurzaamheid van gebouwen, vervoersmiddelen, kunstwerken en installaties moeten waarborgen, reparateurs die schade herstellen, inkopers van kapitaalsgoederen en planologen die duurzame ontwikkelingen nastreven. Maar uiteraard zijn ook studenten van harte uitgenodigd.

Zie voor meer informatie over de Week van de Oppervlaktetechnologie, de SURFACE Campus, de ION CONGRES Campus of andere onderdelen: www.weekvandeoppervlaktetechnologie.nl. Aanmelden kan vanaf 1 oktober 2018, maar vergeet niet alvast de data te blokkeren in uw agenda!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *