Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsverzamelcomplex Maas & Waal, Boven-Leeuwen

Aan de Expeditieweg in Boven-Leeuwen wordt gewerkt aan bedrijfsverzamelcomplex ‘Maas & Waal’. Het complex zal bestaan uit twee gebouwen met elk 16 multifunctionele ruimten en is in het bijzonder geschikt voor showrooms, magazijnen en productie- of assemblagebedrijven. Het complex ligt op het bedrijventerrein Veesteeg-Oost en is ontwikkeld door Rijn & Vecht Ontwikkeling BV te Breukelen. De bouw wordt gerealiseerd door Bouwonderneming Bolton BV uit Woerden.

Ontwerp
Het complex kreeg een ontwerp met een gemetselde zij- en achtergevel waarbij uitsluitend de kop-units zijn voorzien van geanodiseerd aluminium. Hierdoor krijgen deze individuele panden een moderne uitstraling waarbij de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt blijven. Dat garandeert op termijn de hoogst mogelijke waardestijging. Het gebouw bestaat uit 2 x 16 multifunctionele bedrijfsruimten met oppervlakten variërend van 162 m² tot 242 m².

De gebouwen bestaan uit 4 verschillende typen units die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. De hoekunits zijn uitgevoerd met een glazen pui. De overige objecten zijn standaard voorzien van een overheaddeur zodat deze ruimten kunnen worden ingericht voor bijvoorbeeld productie of assemblage doeleinden. Door de casco oplevering kunnen de panden exact worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker.

Project Bedrijfsverzamelcomplex Maas & Waal
Plaats Boven-Leeuwen
Bouw Bouwonderneming Bolton BV
Ontwikkelaar Rijn & Vecht Ontwikkeling BV
Oplevering 2009

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.