Ga naar hoofdinhoud

Gemeentehuis Hardenberg

Het nieuwe gemeentehuis van Hardenberg wordt een compact en in het oog springend gebouw dat in een groen stadspark geïntegreerd wordt. De parkeervoorziening wordt half verdiept en gedeeltelijk bovengronds gebouwd en aan het zicht onttrokken door een natuurlijk groene heuvel. Dat is de visie van ‘de Architekten Cie.’, het architectenbureau dat door de selectiecommissie geselecteerd is om het nieuwe gemeentehuis van Hardenberg en de parkeervoorziening te ontwerpen.

Project Gemeentehuis
Locatie Hardenberg
Architect Architekten Cie
Opdrachtgever Gemeente Hardenberg
Differentiatie Gemeentehuis met parkeervoorziening
Start uitvoering Ontwerp 2007, bouw 2008-2009

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.