Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Alternatieve spoeling

(26-06-2007)

Een kleedcabine op een bouwplaats is niet altijd van alle gemakken voorzien. Maar met zo’n noodaansluiting wil het urinoir ook wel doorspoelen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

4 reacties op “Alternatieve spoeling

 • Theo

  Beste Urined,
  Ik twijfel geen moment aan de perfecte afsluiting van de afvoer van uw urinoirs. Met spatten bedoel ik het tijdens het urineren spatten tegen de binnenkanten van het urinoir. Dàt gaat wel ruiken! Tussen de reinigingsbeurten door (1 x per dag?) bouwt die geur wel degelijk op!

 • Beste Theo,

  Van UriNed vindt u geen urinoirs in Ierland.

  Spatten of naast de pot plassen staat geheel los van het optimaal geurvrij functioneren van watervrije urinoirs van UriNed, zonder gebruikmaking van chemische toevoegingen of geurblokken, dank zij een perfecte afsluiting van de afvoer. Bij een minimale reiniging gaan de urinoirs niet ruiken. Uiteraard valt of staat alles met reinigen van urinoirs, ook water gespoelde, welke een veel intensiever reinigingsproces nodig hebben.
  De praktijk bewijst!

 • Theo

  Beste “Urined”,
  Uw inspanningen bij het ontwikkelen en promoten van watervrije urinoirs is lovenswaardig. Er valt veel water mee te besparen. Ik kwam dergelijke urinoirs al tegen in Nederland en onlangs ook in Ierland. Toch “ruiken” ze. In alle gevallen werden ze dagelijks adequaat gereinigd maar je ruikt het gespat van je voorgangers en dat is niet altijd even fris! Hoe gaat u dat oplossen?

 • Waarom doorspoelen?

  Helaas staat de markt in Nederland zeer afwijzend tegenover watervrije urinoirs als gevolg van ondeugdelijke systemen, oorzaak stank en verstopte leidingen. Legio adressen zijn daarvoor aan te voeren waar men er de buik van vol heeft.

  Het is moeilijk door te dringen en deze vooroordelen uit de weg te ruimen. Alleen een pilot van enkele maanden zal overtuigen.

  Kapitalen gaan verloren aan waterverbruik, onderhoud, materiaal en loonkosten voor de instandhouding van water gespoelde urinoirs.

  Kosten besparen met watervrije urinoirs van UriNed, voorzien van een gepatenteerde afsluittechniek. De afsluittechniek bij watervrije urinoirs is van essentieel belang.

  UriNed kan met de Watersave® afsluiter een feilloze afsluiting tegen ongewenste geuren uit de afvoer garanderen!

  Overtuig uzelf door de watervrije urinoirs van UriNed vrijblijvend in de praktijk te testen, de praktijk bewijst!

  Geen intensief onderhoud
  Geen onderhoudscontracten

  Wat er niet is heeft geen onderhoud nodig!
  Bij watervrije urinoirs ontstaan geen kosten door verstopte sifons en afvoeren, lekkages, defecte elektronica, regelmatig afstellen of vervangen van spoelknoppen, etc. Het dagelijks onderhoud aan de UriNed watervrije urinoirs is minimaal en door iedereen in enkele seconden uit te voeren.

  Geen onnodige, intensieve en kostbare onderhoud- en reinigingsprocedures meer. Een optimale sanitaire hygiëne in een gezonde en efficiënte omgeving.

  Watervrije urinoirs dragen bij aan grote besparingen op waterkosten, onderhoudskosten en milieu. De investering in watervrije urinoirs van UriNed is in zeer korte tijd terugverdiend.
  Efficiënt omgaan met grondstoffen betekent altijd een kostenbesparing.

  Tegelijkertijd levert waterbesparing een bijdrage aan de CO2-emissiereductie als gevolg van de steeds intensievere reinigingsprocessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.