Ga naar hoofdinhoud

Bordje

Als je met bordjes gedrag moet beïnvloeden, heb je iets niet goed ontworpen. Deze parkeerplaatsen liggen dus te dicht bij de gevel. En als dat niet anders kon, hadden wellicht de ventilatieroosters in deze gevel er niet moeten zitten. Er zijn wel andere oplossingen denkbaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

9 reacties op “Bordje

  • Anton

    Misschien volgende keer het bordje in spiegelbeeld maken, dan kan je het tenminste lezen als je achteruit inparkeert.

  • Bovi

    vind de rubriek bouwfouten tegenwoordig zelf vaak fout met dingen die niet ter zake zijn.
    Straks staat de geit van mijn buurman er ook nog bij omdat deze op het verkeerde grasveld graast

  • JP

    Wel een verrekijker in je auto leggen om dit soort bordjes te kunnen lezen voor je gaat parkeren … 😉

  • Bernard

    @ Jan, hoe wil je de ventilatie omleiden als de ruimten alleen maar aan die gevel liggen.
    Ook als er geen roosters zitten, uitlaatgassen geven veel vervuiling op het metselwerk en het lawaai kan storend zijn.

  • Mozes

    Voor ons is het niet uit de foto op te maken, maar er zitten blijkbaar ventilatieroosters in deze gevel?

    Als deze gevel op de erfscheiding staat, want dat doet de tekst van de plaatser vermoeden, mag je de ventilatieroosters niet eens meenemen in je berekeningen. Is het aangedragen argument dus wel juist?

    Ik heb deze bordjes vaker gezien bij woningen, waar de zijkant van de tuin aan parkeerplaatsen grenst.

  • Henrico

    @ jan de rechter gevel staat gewoon iets terug,dus naar mijn mening gewoon gezichtsbedrog.

  • Jan

    Overigens vind ik de rare dilatatie(?)/verspringing in de gevel rechts veel storender.

  • Jan

    Natuurlijk kan het wel altijd anders. Parkeerplaatsen kun je vaak niet verplaatsen, maar ventilatie kan altijd wel omgeleid worden.

    Maar als de gevel er al stond, en er moesten achteraf parkeerplaatsen bijkomen, dan is het een heel ander verhaal en geen bouwfout.

  • Bernard

    Wel erg makkelijk om te denken dat er altijd genoeg ruimte is om het parkeerterrein op te schuiven danwel er van uit te gaan dat je bij de gevelopeningen in deze gevel geen ventilatieopeningen hoeft te maken. Soms kan het gewoon niet anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.