Ga naar hoofdinhoud

Beginnende corrosie bij RVS-gevelplaten

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

3 reacties op “Beginnende corrosie bij RVS-gevelplaten

 • Geachte hr.Kettlitz,

  Na het lezen van uw bericht in de nieuwsbrief van Bouwwereld met betrekking tot beginnende corrosie bij RVS-gevelbeplating informeren wij u het volgende,Hoppenbrouwersinnovations Projectdevelopment & Milieumanagement is gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare en onderhoudsgevoelige oppervlakken en ontwikkelen van Duurzame en Mileuvriendelijke Industriele Reinigings/Protection Producten,
  Beide Producten zijn vervaardigd uit NATUURLIJKE grondstoffen,met de Focus op Mens,Mileu,Welzijn,Gezondheid en Duurzaamheid.
  De Producten zijn in het kader van Milieu,Veiligheid,Gezondheid,Welzijn en Duurzaamheid ontwikkeld.Graag zouden wij met u hierover van gedachten willen wisselen.

  Met vriendelijke groet,
  Hoppenbrouwersinnovations,Projectdevelopment&Milieumanagement,
  Fred Hoppenbrouwers,
  T.013-5070471
  M.06-53752547.

 • Myles Browning

  Geachte Heer/mevrouw,

  ik heb uw artikel over de RVS corrosie met interesse gelezen. Wij hebben de oplossing voor het probleem. Sinds kort zijn wij de importeur van een nieuwe machine voor het schoonmaken en passiveren van RVS en RVS lassen op basis van veilig chemicalen en een koolstofvezel borstel. Door de chemische reactie, samen met de gecreëerde warmte is het materiaal gelijk gepassivered. ik zou graag een vrijblijvende demonstratie ter plekke uitvoeren. zou u mij in contact kunnen brengen met de desbetreffend partij?

  bvd

  Myles Browning
  088-6972560
  06-46628353

 • Myles Browning

  Geachte Heer/mevrouw,

  ik heb uw artikel over de RVS corrosie met interesse gelezen. ik geloof dat wij de oplossing voor het probleem heeft. sinds kort zijn wij de importeur van een nieuwe machine voor het schoonmaken en passiveren van RVS en RVS lassen op basis van veilig chemicalen en een koolstofvezel borstel. door de chemische reactie samen met de gecreëerde warmte is het materiaal gelijk gepassivered. ik zou graag een vrijblijvende demonstratie ter plekke uitvoeren. zou u mij in contact kunnen brengen met de desbetreffend partij?

  bvd

  Myles Browning
  088-6972560
  06-46628353

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *