Ga naar hoofdinhoud
Bouwschade

Renovatie huurwoningen zet behaaglijkheid op de tocht

Na uitvoering van groot onderhoud en een energetische opwaardering van zijn huurwoningen, komt bij de verhuurder een groot aantal klachten binnen over het thermisch comfort. Koude luchtstromen teisteren de bewoners. TechnoConsult onderzoekt en adviseert.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

3 reacties op “Renovatie huurwoningen zet behaaglijkheid op de tocht

 • Theo.R

  Wanneer men al zover gaat met renovatie en energetische opwaardering van de “schil” van de woningen neem ik aan dat die investering minimaal voor 20 tot 30 jaar is bedoeld. Het getuigt van onbenul om dan ook niet de houten begane grondvloeren te vervangen door een betonnen vloer op isolatie. Misschien zelfs de hele kruipruimte (zo die er is) vol te gieten met argex-schuimbeton. De bedenkers en aanvoerders van deze operatie wonen beslist rianter en zonder koude voeten!

 • BF

  “groot onderhoud en een energetische opwaardering” en “oorspronkelijke houten beganegrondvloeren zijn behouden en daarbij niet aanvullend geïsoleerd”
  Wie heeft dit verzonnen??

 • Hans Hamberg

  Echte Rocket science, een woning op onderdruk brengen en de kruipruimte meer ventileren zonder isolatie aan te brengen dan weet je dat je problemen krijgt. En 1 meter vanuit de gevel niet mee te rekenen is in onze kleine sociale woningen bijna een kwart van het woonoppervlak. Dat is je kop in het zand steken, geen oog hebben voor de reeële problemen van deze groep bewoners die er waarschijnlijk wel meer huur voor moeten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.