Ga naar hoofdinhoud

Water kiest eigen weg door dakconstructie

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

2 reacties op “Water kiest eigen weg door dakconstructie

 • Roel Brandsma

  Eens met E. Pelsers als hij bedoelt dat belangen van aannemers niet altijd stroken met die van de opdrachtgever.
  Belangrijker is dat preventie van dit soort excessen niet merk- of productgebonden is. Integendeel, het is de betrokkenheid en deskundigheid van de partijen in het bouw- en/of renovatie proces, waarvan alles afhankelijk is. Detaillering, bouwfysica en logistiek zijn leidend.
  Als dakspecialist en bouwkundige heb ik in dertig jaar tijd al vele goede en slechte voorbeelden hiervan mogen meemaken. Ik pleit daarom overal voor “meetbare prestaties door betrouwbare mensen” Een missie die altijd werkt.

  Reactie is aangepast omdat delen ervan in strijd zijn met de regels van Bouwwereld.nl: http://www.bouwwereld.nl/regels-voor-reageren-op-bouwwereld-nl/

 • Beste mensen,
  Uit bovenstaand bericht kan men alleen maar concluderen dat een aannemer uit is op winstbejaag en kwaliteit en duurzaamheid een ondergeschoven kind is. Om een duurzaam dakopbouw te realiseren moet men met de daarvoor geschikte partners werken.

  De redactie van Bouwwereld heeft een deel van deze reactie weggehaald omdat deze in strijd is met de regels: http://www.bouwwereld.nl/regels-voor-reageren-op-bouwwereld-nl/.

  Groet
  Eric Pelsers
  Projectmanager Polygum Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *