Ga naar hoofdinhoud

Brievenbus

Hoe maak je een brievenbus in een composietachtig materiaal? Royaal uitsparen kennelijk. Niet dat het uitmaakt want waterdicht is het toch. Het is maar een esthetische kwestie. Maar er is vast niet lang over nagedacht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

7 reacties op “Brievenbus

  • De brievenbus blijkt weer eens een lastig element dat snel wordt vergeten mee te ontwerpen. De praktijk is dan dat het op het laatste moment erin gemaakt moet worden, wanneer het eigenlijk al te laat is. Wij combineren de brievenbus vaak met elementen als een beldrukker/intercom, naamsaanduiding, huisnummer, sleutelkluis, flitslicht, inbraak, buitenverlichting e.d. in één multifunctioneel paneel als onderdeel van ons integraal ontwerp. Kijk voor meer informatie op http://www.bouwkundepro.nl

  • Dag Sjors,

    je vraagt je af waar de echte bouwfouten blijven? Kijk dan eens op http://www.BouwVout.nl. En heb je zelf een goede, stuur deze dan in. Hoe meer hoe beter?

  • Joshua Smit

    Jammer dat men al over bouwfouten praat als het detail nog niet af is. Als je de situatie nu in het werk bekijkt is de brievenbus rondom met zetwerk afgewerkt. De brievenbus moest verdekt in de gevel zitten volgens opgave architect.

  • j

    Lijkt mij weer het damsterdiep/nijestee dit is helaas geen reclamebord (letterlijk en figuurlijk)

  • Sjors

    Slechte foto. Niets op te zien. Voor hetzelfde geld is het een voorgezet reclamebord. Waar blijven de echte bouwfouten.

  • Dan hebben we het nog niet gehad over de hoeken in cedral (?) Volgens mijn weten moeten die altijd een radius bevatten…

  • Henrico

    Het mooiste van deze foto is de brievenbus zelf.
    Jammer van rest …..zonde man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *