Ga naar hoofdinhoud

Creatief opgelost

Het inmeten van een keuken blijft elke keer een uitdaging. Deze monteur heeft aangegeven dat het echt niet anders kan. Creatief is het wel maar had het echt niet anders opgelost kunnen worden?

Deze bouwfout werd ingestuurd door een lezer van Bouwwereld.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

4 reacties op “Creatief opgelost

 • Quakkie

  Volgens mij is dit een dubbele bouwfout. Keuken of afzuigpunt is verkeerd ingemeten, maar erger nog: het is niet verstandig regelrecht etensdampen af te voeren door deze leiding. Vaak zit er een ventilator boven op zolder die een lagere afzuig-capaciteit heeft dan de afzuigkap, waardoor je de druk verstoort. Daarnaast is die leiding daar helemaal niet voor bedoeld…

 • Señor Sjon

  Aan de loze leiding te zien, zit de schouw te ver naar links. Ook had hier een grotere kap op gemoeten, maar weinig schouwen hebben dat.

 • Rutger

  een maatwerkkap laten zetten. Als koper zou ik dit niet accepteren. (als de keuken door de aannemer is geplaatst)
  Hoera we hebben een bouwfout!!!

 • Natuurlijk had dit eleganter opgelost kunnwn worden. Voor de juiste oplossing te kunnen geven zijn wel een paar dingen nodig om te weten. Betrft het wwn recirculatie kap ?? zo niet is een koofje met een rooster voldoende.Bij een rexirculatie kap zijn er ook mogelijkheden maar die zojn iets forser.
  Verder hangt e.a ook af van de afspraken die er gemaakt zijn. wat is het tijdstip van inmeten geweest. Ook de bouwer kan de installatietekening niet goed gelezen hebben en de luchtafvoer op de verkeerde paats gemaakt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *