Ga naar hoofdinhoud

Waar moet de stekker?

Hier is de CV-leiding voor de dubbele WCD geplaatst. Hierdoor is het niet alleen lastig om stekkers er in en uit te doen, maar is het uitvoeren van onderhoud ook bijna onmogelijk geworden voor de vakman.

Deze bouwfout werd ingestuurd door een lezer van Bouwwereld.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

11 reacties op “Waar moet de stekker?

 • nico

  stopcontact is voor de ketel thermostaatdraad steekt er aan de linkerkant uit cv monteur had beter moeten kijken of hij kan niet buigen

 • Arthur Philipp

  Zie ik het nu goed, plinten in een cv-/ bergruimte?

 • Rvdb

  @pieters

  En hoe gaat de stukadoor het oude gat afwerken achter de buizen?

 • Electricien was eerder her zijn leidingen ,op de goede of de verkeerde plaats? Cv-monteur had hierop zijn leiding hoger of lager kunnen hangen indien dat niet zou kunnen had hij contact op moeten nemen met electricien maar NOOIT zo afleveren.

 • Danny

  Mogelijke communicatiefout in het controle traject. Werk is nog niet af… duidelijk te zien aan het nog ontbrekende expansievat. Zou zo maar eens de cv-monteur kunnen zijn die deze foto heeft gemaakt.

  WCD zit inderdaad op een vreemde hoogte, maar dat is wellicht naar opgave loodgieter cv/monteur i.v.m. ketel. Niet goed afgestemd/gecontroleerd. Echter zo opgelost; frees in de wand en WCD hoger plaatsen.

  Eén ding staat vast; het had eerder vastgesteld moeten (en kunnen) worden!

 • Pieters

  Op een accoordje gooien met de electricien. Doos verplaatsen en een paar stukjes draad trekken. Lijkt me de eenvoudigste oplossing. DUS W-INSTALLATEUR,ga maar bellen en betalen.

 • maarten

  dit heeft nu alles te maken met communicatie en het WILLEN maken van een mooi stukje werk.
  als het elektra erin gemaakt wordt is de cv-monteur nog in geen velden of wegen te zien, en de cv-leidingen kunnen vaak ook maar op 1 manier netjes gemaakt worden.
  hier is het gewoon ieder voor zich en God voor ons allen. als de cv-monteur even naar de electricien had gelopen, en ze hadden samen er naar gekeken, en er wat aan gedaan, had het een mooi stukje werk kunnen worden.

 • steven

  Nu, buiten al het reeds genoemde: lekker veilig als er wat gerepareerd moet worden aan de cv-leidingen. Bijv. koppelingetje losdraaien en… ….spuiten maar! Bij zo’n aanleg van leidingen kun je toch ook problemen verwachten. Hoewel; ik moet zeggen dat het leidingwerk er goed strak en goed uitzieT. Is het niet de contactdoos die op een vreemde, niet conforme hoogte zit?

 • E. Kovacsek

  De bouw krimpt, dus Nederland wordt steeds slimmer…..?

 • Bas

  Wederom geen bouwfout, dit is gewoon een BLUNDER.
  Welke oetl…l levert dit zo af, en nog erger, wie accepteert dit?

 • stefan

  ‘Nederland wordt steeds slimmer’…maar niet heus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *