Ga naar hoofdinhoud

Gat

Een tegelvloer op het dek van een parkeergarage. Er komen hier veel verschillende materialen bij elkaar. Jammer dat ze er geen van alle in slagen om het laatste gat te vullen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

5 reacties op “Gat

 • Leon

  Het ziet er sowieso een beetje knullig uit met dat afdekplaatje dat op de afdekkap is geschroefd. En dat terwijl er, gezien de materialen, niet extreem bezuinigd is (keurig hekje in kleur gemoffeld, gebakken klinkers). Alleen een beetje jammer van dat opstapje/struikelrandje t.p.v. de betontegels.

 • TheoR

  Het “laatste” gat was m.i gevuld. Kijk eens naar de lijm-/kitresten op de kopzijde van de metalen plaat c.q. het cassette-paneel. Waarschijnlijk ook een kleine metalen cassette die net als de tegel links een de rechterkant op de schuine voet van de baluster rustte. Uiteraard dondert dat eruit. Alleen een simplist kan zoiets bedenken en/of uitvoeren. Alles bij elkaar weer het bekende prutswerk. Voor alles een oplossing! Uiteindelijk moet iemand dit toch op tekening hebben gezet. Terug naar de schoolbanken!!! Als daar tenminste nog wat diepere kennis van het vak wordt onderwezen.

 • kris b

  @ Huub, inderdaad & niemand neemt initiatief.

 • Huub de Ruygt

  Zijn de verschillende materialen de oorzaak, of de verschillende inschrijving op bestekken en daarmee verschillende partijen (aannemers e.d.) de oorzaak, waarbij ieder zijn partje doet zonder betrokkenheid maar puur op prijs van het ingeschrevene? Ik denk het laatste!

 • René Koster

  Pur.??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *