Ga naar hoofdinhoud
Gevels volgens Hendriks

Disco Rau & Partners verloedert

De voormalige discotheek van Radio 538 in Huizen, ontworpen door Rau & Partners, valt op door de koepelvormige danszaal bekleed met titanium platen. De koepel heeft veel van zijn oude glans verloren, maar kan er ondanks wat deuken nog wel mee door. De rest is volslagen verloederd volgens gevelanalist Nico Hendriks.

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

5 reacties op “Disco Rau & Partners verloedert

 • sjef van leeuwen

  Jouw plannen zullen niet doorgaan, er is namelijk een nieuwe huurder die weer als discotheek open gaat . planning voor de opening is november 2013 maar zal eerder maart 2014 worden

  De nieuwe eigenaar krijgt nog wat te verduren met het kiezen van de geluids installatie, want het gebouw blijft een akoestisch DRAMA !

 • Danielle

  Ik hoop dat het pand voorlopig nog leeg staat zodat ik mijn bedrijfsplannen erin kan gooien het pand is super mooi van buiten als je er nog het een en ander aan veranderd straalt en leeft het weer. ik hoop dat het geen sporthal word er zijn al genoeg sportgelegenheden hier in huizen maar een leuke discotheek hebben we niet… Ik hoop dat ik mijn droom kan waar maken in deze

 • Elk zijn specialiteit binnen zijn vak zeker Sjef?

  Het gebouw op zich lijkt (op afstand) niet zo mis, maar ik denk meteen aan een sportcentrum. In dat opzicht sta ik dus volledig achter dat voorstel!

 • Theo

  “Het boze oog” van Gerrit Komrij is nog steeds actueel. Zou verplicht “leesvoer” moeten zijn voor architecten met achteraf overhoren!

 • sjef van leeuwen

  Thomas Rau is een van de domste mensen in de architectuur . hoe dom ben je als je een disco rond en hoog maakt . het is een akoestisch drama !!! niet te vergeten de loze hoekjes kiertjes en gaatjes in het pand . en laat staan de kwaliteit van de buiten kant ! nee meneer Rau had beter een ander vak kunnen kiezen. misschien is vakken vullen bij de ah iets ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.