Ga naar hoofdinhoud
Gevels volgens Hendriks

Geluidswalgevel met verdorde boombakken

Langs de A58 ter hoogte van Goirle, ligt sinds 2009 een geluidswal die ook de gevel is van een aantal woningen erachter, ontworpen door Buro Lubbers te Vught. De 700 meter lange gevel is voorzien van opvallende boombakken. De bomen zelf zijn niet zo opvallend.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

2 reacties op “Geluidswalgevel met verdorde boombakken

  • Theo.R

    De natuur stelt haar eigen wetten. Waar de mens (ook een architect) zich daarboven denkt te moeten stellen krijgt hij (uiteindelijk) lik op stuk. Wat de bomen in dit stuk betreft: die zijn slechts een lichte voorbode van wat ons mensen nog te wachten staat! De aarde kan ons missen als kiespijn!

  • Henri Jaartsveld

    Ik snap je niet dat gewoon kraanwater een probleem met verstopping moet opleveren. Alle kranen in alle huizen werken toch met gewoon kraanwater.
    Demi water wordt gebruikt in “stoom installaties van centrales omdat dat moet verdampen en dan mag er geen kalkrest achterblijven, maar dat probleem treedt toch helemaal niet op met een planten”bakje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.