Ga naar hoofdinhoud

Kleurverschil

bouwfout afvoer kleurverschil

Een mooi gedetailleerde luifel. De staalprofielen zijn aan de bovenzijde zo gedetailleerd dat de hwa er strak doorheen kan. Jammer dan wel dat het bij de sprongen in het dak zo misgaat. Wat extra opvalt door het verschil in kleur tussen buis en hulpstukken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

2 reacties op “Kleurverschil

  • rb

    Eens met Theo.R wat betreft uitvoering.

    Wat ik vaker heb gezien:
    Er zijn leveranciers die vanuit hetzelfde schap buizen van merk A en hulpstukken van merk B verkopen. Dit zal, voor zover nog niet zichtbaar bij levering, op den duur tot dergelijke kleurverschillen leiden.

  • Theo.R

    Net op zo’n plek kun je zelfs bij een sober gebouw bewijzen dat je je vak kent en er om geeft. Hier niet dus. In het plastic breiwerkje is het zelfs teveel gevraagd om het horizontale traject stromend aan te sluiten op het verticale traject. Waterval bij groot regenwateraanbod? Mij lijken de hulpstukken van een A-merk en de buizen van een merk B(eterkoop). Vraag mij trouwens ook af of de daglichttoetreding strookt met de voorschriften en hoe het met de opwarming onder het overstek is gesteld. Heet dit tegenwoordig overigens “duurzaam bouwen”?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *