Ga naar hoofdinhoud

Knietjes in het zicht

Bouwfouten knietjes in zicht

Zo ingewikkeld hoeft het niet te zijn: de CV-leidingen schuin boren en je ziet er niets van onder het verlaagde plafond van deze aanbouw. Helaas dacht de installateur er hier anders over. De bewoners zitten nu opgescheept met twee lelijke knietjes in het zicht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Knietjes in het zicht

  • Theo.R

    Ron, dat moet je nooit van jezelf zeggen. Laat dat anderen maar beoordelen als ze denken dat ze dat kunnen. Ik baseer mijn mening op het feit dat ter plaatse van de knietjes het bestaande plafond duidelijk zichtbaar is “opengebroken” om daarboven een CV-aansluiting te realiseren of misschien af te takken. Vervolgens is het plafond weer gesloten met een inzetstuk van gipsplaat en wordt er een breiwerkje rond de doorvoeren gefabriceerd. De gipsplaat moet dan nog worden afgewerkt en daarbij vraag ik mij af hoe dat (uiteindelijk) zonder zichtbare sporen moet. De hele boel overstucen/spuiten?

  • Ron Reijnders

    sorry misschien ben ik dom blond maar hoe kan je zien dat de installateur na het plafond kwam en niet andersom ?

  • Theo.R

    De bewoners zitten “opgescheept” met twee lelijke knietjes? Zou het ook kunnen zijn dat diezelfde bewoners niet bereid waren om de beurs te trekken voor een echte “strakke” oplossing? De nog niet afgewerkte “inzet” met de gipsplaat beloofd ook niet veel goeds voor een “strak” eindresultaat. Als we dan toch moeten gokken dan geef ik de installateur het voordeel van de twijfel: hij mocht gewoon niet anders!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *