Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Lelijk rooster

Dit rooster is ooit keurig in de beplating weggedetailleerd. Helaas blijkt dat geen blijvend resultaat te geven. En dan kun je wellicht toch maar beter een gewoon rooster bewust in je ontwerp meenemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Lelijk rooster

  • De bouwfout zòu wellicht kunnen zijn dat niemand hier meer bij kan komen om het – zoals gezegd – gewoon schoon te maken cq. te houden. Het lijkt hoog in de gevel te zitten maar niet zichtbaar is of er bv. een hoogwerker bij kan komen. Een glazenwasserslift verwacht ik niet bij deze gesloten gevel.

  • Annemieke

    Rooster is prachtig weggewerkt in de gevel. Dus inderdaad eigenlijk goed over nagedacht, en misschien juist wel een compliment waard.
    Wel interessant om bij deze oplossing tevoren ook na te denken over de reiniging, maar als je dit dan constateert gewoon een keertje poetsen en het valt niemand meer op.

  • Theo.R

    Hier heeft de ontwerper volgens mij best wel nagedacht. Waarschijnlijk heeft de schoonmaker hier de plaat gepoetst in plaats van de gevel. Af en toe schoonmaken maakt alles mooi. Hollandse zuinigheid?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.