Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Toiletrolhouder

Op het toilet in een sportcomplex is de toiletrolhouder aan de wand geplaats. Er is hier niet goed nagedacht dat de beugels aan de zijkant naar beneden moeten. Slordig dus.

Deze bouwfout werd ingestuurd door een lezer van Bouwwereld.nl. Heeft u ook een bouwfout? Zend hem hier in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Toiletrolhouder

  • WV.

    Als de pot op de juiste maat vanuit de hoek geplaatst zou zijn was het probleem er niet geweest en was er (misschien) sprake van een echt miva toilet.

  • TheoR

    De toiletinrichting oogt redelijk belegen. De papierrolhouder lijkt van recentere datum. Hem zodanig hangen dat de gewraakte beugel omlaag kan is òf onhandig laag òf onhandig ver. In beide situaties raakt de toiletgebruiker van de pot gerukt. Stond er voorheen een rolletje papier op de spoelbak (ook leuk voor je rug) of hing er ergens een touwtje met een rolletje papier tegen de wand? Dit alles tot volle tevredenheid van de gebruikers?

  • Als inzender van deze foto leuk om hem hier terug te zien. Ter aanvulling; het verhangen van de toiletrolhouder is natuurlijk een eenvoudige oplossing. Maar de achtergrond is dat deze er al jaren hangt en er tot voor kort niemand erg in had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.