Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Naad

Aan de bovenzijde van dit kozijn is ineens een plaat aangebracht. Die ligt terug ten opzichte van het kozijn. Bij de bovenste dagkant volgt het natuursteen dat min of meer doordat een iets bredere voeg aan de voorzijde is toegepast. Jammer dat dat met het bovenste deel van de zijkant niet mogelijk is. Maar ook met een iets langere plaat was het gat veel minder opvallend geweest.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

6 reacties op “Naad

 • Ivo

  Volgens mij zit er een aluminiumplaat achter het aluminium kozijn. Deze heeft een bepaalde dikte, ca. 8mm.
  Insinueren hoe het beter had gekund kun je niet zonder te weten hoe de achterliggende construcite is.

 • Jos

  Is dit wel waterdicht? Volgens mij moet dergelijke beplating voor de pui, niet er achter (potdekselprincipe). Waar gaat overigens het vocht uit de spouw boven de pui heen? Hopelijk niet achter de beplating…..

 • Kan ook aluminium zijn, dat is niet te zien, verder niet belangrijk. Voor reserveren t.b.v. zonwering lijkt mij erg diep. Beter is de plank als kistbalk uit te voeren en te laten stroken met de voorkant kozijn stijl.

 • Albert

  Gereserveerde ruimte voor een zonwering??

 • Dit is nu precies de reden waarom wij met op montage kwaliteit geselecteerde kunststof kozijnen specialisten werken. Ieder zijn vak. Niet iedere bouwvakker blijk je van de steiger af te kunnen halen om kunststof kozijnen te gaan monteren in de vrije uurtjes. Al is het uiterlijk en de kwaliteit van het kunststof kozijn nog zo fraai en goed, een dergelijke manier van monteren ontsiert enorm en levert zeker geen tevreden klanten en daardoor referentie klanten op.

 • Mario

  Dit is duidelijk een te klein kozijn. Of men wil geen geld uittrekken voor een keurige verhoogd kozijnprofiel boven. De versterkte kozijn stijl die niet doorloopt tot aan natuursteen ziet ook niet uit. De Architect van dit project mag zich schamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.