Open voeg

Je zou verwachten dat er nog iemand langs gaat komen om deze open voeg tussen metselwerk en afdekker op te vullen en netjes af te werken. Maar na minstens een half jaar lijkt dat niet in de planning te zitten. De open voeg bevindt zich deels op ooghoogte. Wat eronder zit ziet er niet uit. En vulplaatjes steken op diverse plaatsen naar buiten. Jammer van zo’n prestigieus project.

2 reacties

  1. sander zegt:

    volgens mij zijn deze afdekkers pas een hele tijd na gereedkomen van het muurtje geplaatst. Misschien was bij de oplevering het aandachtspunt wel dat de afdekkers nog moesten worden geplaatst, maar is er naderhand geen controle meer op geweest. Maar dit is allemaal giswerk, schiet niemand niets mee op. Bouwfout is wel dat de aansluiting tussen horizontale en schuine afdekker niet correct is gemaatvoerd.

  2. Ton Aalmans zegt:

    In de oplevering ontsnapt aan de puntenlijst.

    Of de voeg is veel te breed, ten opzichte van de voeg onder de horizontaal liggende afdekkers, of daar is de voeg te smal. Kijk ook eens naar de voeg onder de band van het nog net zichtbare hoger gelegen gedeelte.

Geef een reactie

Regels voor reageren op Bouwwereld.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar archief