PV-panelen

PV-panelen bouwfout

PV-panelen op het dak. Echt fraai is het meestal niet. Zwarte panelen zijn over het algemeen al fraaier, maar ook aandacht besteden aan de bevestiging wil al helpen. Deze rails zijn in ieder geval net te lang en missen een eindstuk.

3 reacties

  1. Samuël zegt:

    Hoe netjes ze ook gelegd worden, het blijven installatiecomponenten die je liever uit het zicht zou houden. Esthetische waarde voegen ze in ieder geval niet toe, om het maar even zo te zeggen.. gelukkig is er steeds meer aanbod in fraaie en betaalbare alternatieven, zoals de ZEP – zonneceldakpannen: https://www.bright.nl/nieuws/zonneceldakpan-wordt-snel-volwassen

  2. Theo.R zegt:

    Wanneer de panelen overal zo lagen als hier dan valt het nogal mee. In meer dan de helft van alle gevallen liggen ze erbij als een varken (met excuses aan deze schatjes) en houden in esthetisch opzicht het legpatroon en aantal panelen geen enkele rekening met het beschikbare dakvlak. Helemaal meelijwekkend wordt het rondom dakkapellen/dakramen en bij samengestelde dakvlakken. Hier tellen waarschijnlijk enkel de omzet van de leverancier en/of de “elektrische hebzucht” van de opdrachtgever.

  3. rb zegt:

    Zijn de echte bouwfouten weer op?

Geef een reactie

Regels voor reageren op Bouwwereld.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar archief