Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Reparatie


Het valt niet mee om iets deugdelijk en esthetisch verantwoord te repareren. Op een dak was een kapje weggewaaid en werd de reparateur creatief met tegels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

6 reacties op “Reparatie

 • Marjolijn

  Ik vind de algengroei onder de tegel toch wel spreken voor een permanente oplossing šŸ™‚

 • CM

  Ach laten we hier gewoon stellen dat de ” vakman” gewoon te lui is geweest om een kapje te halen. De tegels lagen toch op dak, dus waarom niet. Je wordt er moe van hoor om opnieuw de ladder op en af te gaan.
  Dus geen bouwfout maar een menselijke fout.

 • Leon

  Even een kleine nuance heren. We gaan er nu wel van uit dat het een noodreparatie is, maar wie zegt dat dat ook daadwerkelijk zo is? Uit het onderschrift is dat niet op te maken. Voor hetzelfde geld staan die tegels daar al 3 jaar. Dan kun je m.i. rustig van een bouwfout spreken.

 • Ik vind het ook geen bouwfout, maar juist een creatieve en snelle oplossing met een glimlach (bij mij) tot gevolg. Dat kapje heb je niet altijd in je zak zitten als je het probleem ontdekt…. Kortom: complimenten aan de uitvoerder.

 • Hans

  Ik kijk regelmatig op bouwfouten op deze site. Soms moet ik echt lachen en soms is het eerder huilen.

  Ik moet eerlijk bekennen dat deze foto ik mijn optiek geen bouwfout predicaat waardig is. Dit kan gewoon een noodmaatregel zijn van een goed bedoelende loodgieter of bouwvakker……. Ben het dus idd met Wim uit eerdere reaktie eens: GEEN BOUWFOUT !

 • wim

  Beetje flauw om deze te publiceren. Misschien werd geconstateerd dat het kapje ontbrak en was iemand zo goed de tegels zo te plaatsen om inregenen te voorkomen voordat totdat er weer een kapje op zat. Lekker makkelijk om iemands goede bedoelingen te kak te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.