Ga naar hoofdinhoud

Scharnierende deur

bouwfout

Eerst was er een stompe deur. Daarna werd er in de slaapkamer een schuifkast geplaatst. Deze was alleen te breed, waardoor de deur onvoldoende open kon. Oplossing: een scharnierende deur om de schuifkast heen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Scharnierende deur

 • Ron Reijnders

  van fouten kan je leren maar van creatieve oplossingen ook.
  In mijn huis had ik ook 2 van dergelijke (varianten) bedacht die mij prima bevielen.
  daarnaast heb ik ook de deur van mijn meterkast horizontaal gezaagd waardoor ik de kast die ervoor staat niet steeds hoef te verwijderen als ik in de meterkast moet zijn.
  en klein hoekje van de deur af om de draai te maken ivm mijn een trap naar zolder. ook dat was geen bouwfout

 • ron

  Met alle respect.

  Dit is meer een item voor nieuwe rubriek: creatieve oplossing.

  de rubriek bouwfouten kan beter gevuld worden. In de bouw hebben we te maken met volgens sommige percentagetot wel 5% faalkosten. Hieronder zitten ongetwijfeld bouwfouten. Volgens mij moet deze rubriek dan ook zonder al te veel moeite gevuld moeten kunnen worden met werkelijk bouwfouten die meer dan eens gemaakt worden. Het is de bedoeling van fouten van dat je er ook van kunt leren. (fouten maken is ook goed voor de ontwikkeling van de mens). Ik zie niet in wat de goegemeente hiervan zou moeten leren.

 • Leon

  Los van de knulligheid van het ontstaan van de fout, vind ik die scharnierende toch wel een grappige oplossing. En gezien de netheid van de ‘snede’ heeft men er toch ook wel de nodige tijd aan besteed. Ik weet niet wanneer de ‘bouwfout-van-het-jaar-verkiezing’ weer aan de orde is, maar ik denk dat ik mijn favoriet bij deze al heb gezien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *