Ga naar hoofdinhoud

Schoorsteen

bouwfout schoorsteen

Vroeger werden schoorstenen gemetseld. Tegenwoordig zetten we schachten met halve installaties op het dak. Jammer dat die dan niet meer aansluiten op de kopgevel of de dakrand. We knoeien maar wat aan met de aansluitingen die te klein zijn voor pannen, maar te groot om onafgewerkt te laten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

4 reacties op “Schoorsteen

 • vogel

  U geeft aan waar blijven de vaklui, ik zou meer de kant uit willen van waar is het respect voor de klant. En het zelfrespect om zo werk af te leveren.Gelukkig wordt er op deze site ongezouten kritiek geleverd, en daar schort het nog al eens aan. De veroorzakers van veel leed zullen zich verhullen in langdurige procedures in de wetenschap dat het in de rechtspraak ook niet veel beter gaat als wat ze hebben afgeleverd.

 • Theo.R

  Wil: die vaklui sterven uit. Inmiddels is die groep gedecimeerd tot een bedreigde minderheid. De foto’s / onderwerpen die in deze rubriek passeren bewijzen dat voortdurend. Waar vaklieden ontbreken kan ook geen liefde voor het vak worden doorgegeven. Waar vaklieden niet worden gewaardeerd heerst de middelmaat of minder: de nog schone kant van de vuilnisbelt!

 • Willvsommeren

  Waar blijven de vaklui ? De timmerman voor de loketten? Is dat uit de tijd ?

 • Gert v R

  Dit begint al in het ontwerp en de engineering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.