fbpx Ga naar hoofdinhoud

Ventilatie onmogelijk

Ventilatie onmogelijk

Dit was kennelijk een lastig hoekje, waar dan ook het nodige fout gaat. De betonnen plint in de voorgevel en het metselwerk van de zijgevel sluiten niet mooi op elkaar aan. Erger nog is dat het hout strak op het rubber over het beton is geplaatst. Ventilatie van de spouw achter het hout is daardoor vrijwel onmogelijk. Aan de dorpel van de deur te zien zou het maaiveld overigens hoger hebben moeten liggen. Dat zou de hoekaansluiting aan het oog hebben onttrokken. Maar dan zou het hout ongeveer op maaiveld zijn begonnen en zou het rooster van de kruipruimteventilatie onder maaiveld terecht zijn gekomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.