Het plein voor Cultuurhuis De Klinker in Winschoten heet Klinkerplein. De naam staat op een cortenstalen wand, waarbij de letters in een aparte box zijn uitgesneden. Boven in deze box zit een indirecte verlichting. De manier waarop de voeding naar de verlichting loopt, verdient echter bepaald geen schoonheidsprijs. Deze is niet geïntegreerd, maar zeer primitief over de wand gelegd.
Verlichting
16 mei 2016
4 reacties op “Verlichting”
Geef een reactie
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT
Premium artikelen
Bekijk alle Premium berichtenBouwspecial Warmtepompen
De Bouwspecial Warmtepompen zet trends en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen op een rij en beschrijft in een paar artikelen concrete toepassingen van warmtepompen in gebouwen.

Meest gelezen
- Wijziging positie schoorsteen in Bbl: ‘Meer rompslomp en overlast’
- Schimmel op houten gevels
- Typegoedkeuring voor zeven modulaire woningconcepten
- Strengere eisen brandveiligheid gevels en de gevolgen voor detaillering en materiaalkeuze
- Onderzoeksplicht grote publieke gebouwen: nieuwe NTA geeft richtlijnen voor inspectie en beoordeling
- Uiterst dubieuze uitspraak rechtbank Rotterdam
Dat is tegen de graffity, s nachts zetten ze 10kV op het staal via de draad.
je kunt toch ook gewoon achteraf een gaatje in cortenstaal boren… en ja, er had natuurlijk gewoon een loze buis in het staalwerk moeten zitten.
Maar om even op JvdB terug te komen, natuurlijk is dit een bouwfout, dit is toch mega schade gevoelig. Ik neem aan dat er geen 230 volt doorheen loopt, maar dan nog is het on-acceptabel.
Groningers zijn bijzonder aardige en tegelijk eenvoudige mensen: met weinig tevreden. Zo ook de oplossing voor de voeding hier. Het nieuwe theater was trouwens al duur genoeg. Verder speelt natuurlijk de angst voor de aardbevingen en daarom ook hier zichtwerk voor installaties. Dat is veiliger dan inwerken in constructies e.d.
Maar om dit nou een bouwfout te noemen..