Ga naar hoofdinhoud

Verlichting

Bouwfout verlichting

Het plein voor Cultuurhuis De Klinker in Winschoten heet Klinkerplein. De naam staat op een cortenstalen wand, waarbij de letters in een aparte box zijn uitgesneden. Boven in deze box zit een indirecte verlichting. De manier waarop de voeding naar de verlichting loopt, verdient echter bepaald geen schoonheidsprijs. Deze is niet geïntegreerd, maar zeer primitief over de wand gelegd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

4 reacties op “Verlichting

  • Jopla

    Dat is tegen de graffity, s nachts zetten ze 10kV op het staal via de draad.

  • Thomas Ligthart

    je kunt toch ook gewoon achteraf een gaatje in cortenstaal boren… en ja, er had natuurlijk gewoon een loze buis in het staalwerk moeten zitten.

    Maar om even op JvdB terug te komen, natuurlijk is dit een bouwfout, dit is toch mega schade gevoelig. Ik neem aan dat er geen 230 volt doorheen loopt, maar dan nog is het on-acceptabel.

  • TheoR

    Groningers zijn bijzonder aardige en tegelijk eenvoudige mensen: met weinig tevreden. Zo ook de oplossing voor de voeding hier. Het nieuwe theater was trouwens al duur genoeg. Verder speelt natuurlijk de angst voor de aardbevingen en daarom ook hier zichtwerk voor installaties. Dat is veiliger dan inwerken in constructies e.d.

  • JvdB

    Maar om dit nou een bouwfout te noemen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.