Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Versprongen

Tussen het bovenste balkon en de gevel resteert een open voeg. Het onderste balkon sluit met halve koppen aan. Wellicht toch een foutje van circa 5 centimeter in de maatvoering van de ankerpunten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Versprongen

 • Frederik van der Schuit

  1. De bouwfout kan ik niet goed zien op de kleine foto (zou bouwwereld een zoomoptie in kunnen bouwen?).
  2. Dat lichtpunt vind ik ook niet zo goed gekozen (Zeker als bewoners het zelf gaan wijzigen)?

  @Hendrik, waarom denk je dat dit hout is? Waarom zouden de kozijnen en ramen niet goed te reinigen zijn vanuit de draaiende delen? Waarom problematiseren, wees eens positief! Ik vind het best een leuk werkje (niet mijn smaak, maar niet smakeloos).

 • Leon

  @Hendrik
  Ter plaatse van een draaiend deel heb je niks aan gelaagd glas, waarschijnlijk is voor het beeld de balustrade doorgetrokken. Een gebouwgebonden glazenwasinstallatie is geen verplichting, dat mag ook gewoon met een hoogwerker. Moet die er wel kunnen staan/rijden, maar daar is op basis van deze foto niks over te zeggen.

 • Hendrik

  En om over de acrobatische toeren die de glazenwasser moet uithalen om de ramen te wassen maar te zwijgen. Idem voor de schilder die de stijlen niet in zijn geheel kan schilderen. Typisch gevalletjes onderhoud is een ver van mijn bed show. Wedden dat een gelaagde binnenruit goedkoper is dan die metalen doorvalbeveiliging.
  Ben trouwens benieuwd wat de glazenwasinstallatie met evenwichtshangbak nu gekost heeft door te kiezen voor versprongen balkons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.