Ga naar hoofdinhoud

Vervuiling

Bouwfout vervuiling

Over dit detail is niet goed genoeg nagedacht. De stalen bevestiging direct op de betonnen opstand is zo slecht gedetailleerd dat de betonrand ernstig vervuilt. Een esthetisch probleem inderdaad, maar wel een dat te voorkomen is met een goed detail.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

5 reacties op “Vervuiling

 • Vincent Jans

  mosaanslag komt gewoon veel voor waar de zon niet op schijnt, als dit balkon op de zonkant zat was er niets aan de hand.

 • R

  Qua sporen lijkt het of het niet gaat om water dat van het balkon loopt maar water dat van het hekwerk af loopt.

 • Peter

  Volgens mij werkt de hemelwaterafvoer regelmatig niet optimaal waardoor het water niet tijdig het balkon kan verlaten en overstroomt, wellicht is de capaciteit onvoldoende. via de balkonsteunen wordt het water door capillaire werking naar de rand begeleidt op het moment dat het balkon blank komt te staan met de vervuiling als gevolg.

 • Jopla

  Als de redactie het zo goed weet … hoe zou het detail er dan uit moeten zien?

 • TheoR

  Met deze foto zadelt de geachte redactie de “volgers” op met enig giswerk. De vervuiling op de rand kan mijn inziens niet alleen aan de voetplaat gelegen zijn want het geheel maakt een alledaagse standaard indruk waarmee het op veel plekken goed gaat.Mogelijk speelt een slecht afschot van het balkon en onvoldoende opstand ook een rol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *