Ga naar hoofdinhoud

50 jaar Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg

In vijftig jaar passeerden vele nieuwe technische ontwikkelingen in de bouwnijverheid, ingrijpende veranderingen op velerlei gebied. In die periode evolueerde ook de bouwtechnische bedrijfskunde opleiding in Tilburg. Een aantal malen veranderde de opleiding van naam en de inhoud van de opleiding werd steeds aan de eisen van de tijd aangepast.

In die periode van 50 jaar was het een komen en gaan van studenten. Vriendschappen ontstonden en relaties voor later werden gelegd. Het was een belangrijke periode voor het bouwen in Nederland en speciaal voor de Opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg.

Reünie
In samenwerking met de Hogeschool Avans en diverse alumni is de Stichting Activiteiten Afgestudeerden Bouwtechnische Bedrijfskunde (SaaBB) nieuw leven is ingeblazen. Deze stichting gaat nu de grote reünie organiseren ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van deze Studierichting.

Symposium “Ondernemen in de Bouw”
Het organisatiecomité is van plan als onderdeel van de viering een symposium te organiseren dat als thema zal hebben: “Ondernemen in de bouw”. Alle afgestudeerden van deze opleiding zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de viering, die op 1 november 2008 zal plaatsvinden in De Voltage te Tilburg.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *